Interactieve Lezing Dordrecht

  • Je houdt van films en verhalen
  • Nieuwe inzichten, out of the box ideeën
  • Mooie voorbeelden van leiderschap
  • Vernieuwende vorm van reflectie
  • Filmtips voor thuis en het werk

Tijdens deze Interactieve lezing onderzoek je je eigen leiderschap via het het kijken naar filmfragmenten. Via de beelden en de reis van de held herken je je eigen ontwikkeling in het geven van leiding. In gesprek met de trainer en de deelnemers reflecteer je op het verleden en maak je plannen voor morgen. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bert den Boer van de unieke locatie Voorstraat 125 Dordrecht.


Hoe geef jij leiding?
l13 april laat Robbert Braak zien hoe krachtig het gebruik van beeld en verhaal is voor de ontwikkeling van leiderschap. De lezing toont de universele Reis van de held, geïllustreerd met vele (leiderschap) fragmenten uit bekende en minder bekende films.
Interactief

De deelnemers worden uitgenodigd om van gedachten te wisselen over de filmfragmenten en de herkenning uit de eigen praktijk. Een deelnemer van de vorige keer: “het is echt een andere manier om te reflecteren op leiderschap. Een manier die ervoor zorgt dat je en geboeid blijft door pakkende en goed gekozen filmfragmenten en nadenkt over je eigen stijl van leiding geven.”

De reis van de held
Heel veel verhalen in films zijn gebaseerd op het werk van Joseph Campbell, een hoogleraar in de mythologie en een schrijver. En dat is niet voor niets.
De verhaallijn die Campbell schetst in zijn boek ‘hero’s journey’ is gebaseerd op
jaren lang onderzoek naar de rode draden in de archetypische verhalen van de mens (de grote religieuze verhalen, sprookjes, mythe en sagen etc.)

Over de trainer, Robbert Braak

Werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschapsontwik-keling. Sinds 2012 is hij werkzaam in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf (jebentbeterdanjedenkt.nl).

Robbert is senior coach, trainer en programmamanager. Hij coacht en traint coaches, managers en managementteams en ontwikkelt leerprogramma’s voor die groepen.
DATUM: 13 april 2017
 13.00 – 16.30 uur
,
lunch vanaf 12.15uur
 
LOCATIE
: het monumentale pand Voorstraat 125, Dordrecht
KOSTEN: Bedrijf € 179 (ex btw)  |  Privé/ZZP € 95 (ex btw)
AANMELDEN: kan tot uiterlijk 16 oktober Bij Robbert of Bert.
Bert: Bert
info@bbdb.info
www.voorstraat125.nl
  |  06 28430164
Robbert: Robbert@jebentbeterdanjedenkt.nl
www.jebentbeterdanjedenkt.nl  |  06 48 130 252