LinkedIn en Columns

In de loop van de jaren dat ik mijn bedrijfje heb merk ik dat mijn NIEUWS vooral terecht komt op mijn Linkedin pagina. Dus verwijs ik daar graag naar.

Column film raakt. In deze column verhaal ik over de kracht van film bij het organiseren van grote en kleine events. Een eenvoudig ‘heidag’ met het team als een markering van een organisatieverandering van de hele organisatie. Film versnelt het leren en brengt de doelstellingen van het event dichterbij! Met het mooie fragment uit de documentaire Salt of the Earth (2014).

De geheime formule voor geluk. In deze column gaat het over de kern van coaching. Of je nu 1 op 1 werkt of voor teams of voor de hele organisatie. Samen maak je een nieuw verhaal dat zijn kern vindt in het verhaal waarmee de ander komt! Met een mooi fragment uit de film About Time (2013)

Soms komt het gewoon niet uit. In deze column gaat het over zien wat voorrang verdient (bijvoorbeeld verdriet) en dat ook aandacht geven. Ook al komt dat even niet uit. En dan gaat het niet alleen om het tonen van empathie maar vooral ook om effectief zijn. Met een prachtig fragment uit de film Inside Out (2015).

www.jebentbeterdanjedenkt.nl | Informatie: robbert@jebentbeterdanjedenkt.nl | Tel:06 48130252