Wie is Robbert?
Wie is Robbert?

Wie is Robbert?

Wie is Robbert?

Wie is Robbert?

Wie is Robbert?

55 jaar, vader en partner, gymleraar en psycholoog en, juist hier van belang: coach, trainer, creatief denker en liefhebber van film! Ik werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling. Sinds 2012 werk ik in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Daarnaast heb ik sinds 2012 mijn eigen bedrijf (jebentbeterdanjedenkt.nl). Ik organiseer vrolijkheid en diepgang en ik werk veel met filmfragmenten uit bekende en onbekende films en documentaires. Film versnelt het leren!

Ik ben senior coach, trainer, programmamanager. Ik coach en train coaches, managers, managementteams enontwikkel leerprogramma’s voor die groepen. Bovendien geef ik filmlezingen over diverse onderwerpen zoals leiderschap en de reis van de held.

Kern van mijn coaching en training
Ik verbind zingeving aan dagelijks werk. Ik ben er van overtuigd, en velen met mij, dat de beste resultaten worden gerealiseerd als je doet wat bij je past. Als jouw passie aansluit bij de missie van de organisatie. Dat is iets wat continu onderzocht moet blijven worden. En soms is er een moment om dat samen met een ander te doen. Met een coach of trainer, met mij bijvoorbeeld. We spreken en werken dan aan vragen als:

  • Hoe laat je in het werk zien wie jij bent? En ook Hoe wil en kan jij je manifesteren in de volgende vergadering? En zorg je dat je er uit haalt wat je van plan was.
  • Hoe kan je met jouw visie en jouw team impact hebben op jouw omgeving? En ook hoe kan je je laten beïnvloeden door anderen zonder jezelf te verliezen.
  • Hoe kan je jouw eigen wijsheid gebruiken om maatschappelijk rendement te realiseren?

Het gaat mij om diepgang verbinden aan concrete resultaten. Vol leven. Waar je ook bent of werkt.

Waar gaat het mij nog meer om
Mijn kinderen en vriendin zijn dan het belangrijkste. Ik heb een geweldige zoon van negentien, inmiddels op kamers, Luca en een geweldige dochter van zestien, Mila. En een lieve vriendin (Marjatta Fehres) die haar geld als professioneel muzikant (harpiste) verdient. We wonen met zijn vieren in Den Haag op tien minuten fietsen van het strand en tien minuten fietsen van het centrum. het is en woon-werk huis. Mooier kan niet.  Ik laat me graag inspireren door boeken en films. En natuurlijk door mooie diepgaande gesprekken, bijvoorbeeld met jou.