1-daagse Workshop Werken met filmfragmenten
24 september 2019  |  Amsterdam

Werken met filmfragmenten als interventie bij organisaties, teams en individuen. Speciaal voor begeleiders van mens en organisatie.

Tijdens deze praktische workshop gaan we in op het gebruik van film-fragmenten tijdens (team)coaching, trainingen en verandertrajecten. We gaan met veel voorbeelden de kracht en impact van film zien en we bespreken de mogelijkheden voor gebruik in jouw werk.
Aan de orde komen vragen als:
 Hoe verdiep je het gesprek over het leiderschap met film?
 Welke fragment gebruik je tijdens een coachtraject waar het gaat over het omgaan met weerstand of in een teamsessie over het aanspreken van elkaar in het team?
 Gebruik je filmfragmenten als interventie om de boel te verlichten of zet je ze juist in om te verdiepen? 
Hoe zet je een documentaire in om het echte gesprek te voeren. 
En ook: hoe introduceer je een fragment, wat zeg je wel en wat juist niet?
Op maat

We gaan op basis van jouw leervragen aan de slag. We vragen aan alle deelnemers (maximaal 20) naar de specifieke wensen.  En op basis van daarvan maken we het programma.
USB-stick
Je krijgt een usb-stick met daarop een aantal goed bruikbare fragmenten en een bijbehorend praktische handout.
Begeleider Robbert Braak
Werkte ruim 10 jaar voor de top van de rijksoverheid aan leiderschaps-ontwikkeling. Sinds 2012 is hij werkzaam in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Daarnaast heeft hij zijn bedrijf jebentbeterdanjedenkt.nl . Robbert is senior coach, trainer en programmamanager. Daarnaast, ontwikkelt hij leerprogramma’s en geeft filmlezingen.
Begeleider Michelle Burer
Als consultant en coach brengt zij individuen, teams en organisaties op weg naar een hoger plan. Daarnaast is ze met haar bureau L.E.F. inmiddels 15 jaar actief op het snijvlak van organisatieverandering en communicatieadvies. Binnen o.a. de overheid en in de zorg laat zij professionals en beleidsmakers kennismaken met de kracht van (documentaire)film en ‘impact productie’ bij totstandkoming van beleids- en organisatieontwikkeling. 
Ze regisseerde en produceerde tevens een aantal eigen producties, korte films en documentaire.

LOCATIE: Johan Huijsenstraat 3-15  Amsterdam
TIJD: 09.30 – 16.30 uur
KOSTEN: € 395 (bedrijven)  |  € 249 (ZZP-ers) (0 % BTW vanwege registratie CRKBO)
Aanmelding en informatie:
robbert@jebentbeterdanjedenkt.nl  |  www.jebentbeterdanjedenkt.nl
06 48 130 252